clear

zoeken

search

M.I. Webwerk 2018: De Stad blijft m’n moederschip

03 januari 2018

Deed je nu alweer geen terugblik, Mijnsbergen? Jawel joh, maar ik ben als ZZP’er dusdanig veel bezig met Wij zijn De Stad dat ik het jaaroverzicht per maand dáár heb gepubliceerd. Dat zegt alles over mijn tevredenheid over die opdracht. Lange tijd was Mijns Inziens mijn moederschip, nu is Wij zijn De Stad dat.

Wat dat betreft heb ik ook niet zo gek veel toe te voegen aan de twee berichten over die opdracht, van vorig jaar. Ik ontmoette en sprak ontelbaar veel mensen, zag prachtige Middelburgse dingen en locaties. Het platform bleef groeien en kreeg en passant ook een nieuwe website, waar we allemaal plannetjes mee hebben. Behalve de al eerder genoemde nevenopdrachten kwamen er niet veel nieuwe bij. Noemenswaardig is alleen de opdracht voor CBK Zeeland, het schrijven van de publicatie ‘Middelburgers’, in het kader van Façade 2017.

Andere dingen bleven. De ZVU, Tympaan, Winterstad, 800, Plan Molenwater. Aan de ondersteuning sociale media voor Schuttershof kwam een eind, De Mug kwam daarvoor in de plaats.

What can one say? Ik zit er helemaal in en heb het reuze naar mijn zin. Dat 2018 ook weer zo interessant moge worden.

M.I. Webwerk 2017: de koers vasthouden

De stad is mijn werk, mijn werk is de stad

Reageer