clear

zoeken

search

De stad is mijn werk, mijn werk is de stad

04 mei 2017

Het is misschien wel mijn leukste klus ooit, dat Wij zijn De Stad. Daarom ben ik superblij dat de VOM gisteren de handtekening heeft gezet die mij garandeert dat ik in ieder geval weer tot de zomer van 2018 verder kan. En dat niet alleen: er zijn ook vergevorderde plannen voor integratie van afzonderlijke websites (denk bijvoorbeeld aan Middelburg Winterstad of Uit in Middelburg), in een overkoepelend Middelburgs portal, i.s.m. Machiel van der Plas van Z2. Daar ben ik een groot voorstander van.

Ondertussen ben ik ook nog altijd leuk bezig met Middelburg Dronk, doe ik regelmatig interviews en stukjes voor Middelburg 800 en mag ik in opdracht van de Gemeente vanaf de zomer ook gaan schrijven voor de Facebookpagina Verbouwing Schouwburg Middelburg. En oh ja, deze maand zit ik per ongeluk ook tot over mijn oren in het uit de hand gelopen geintje M800 Horeca Battle. Je verzint het niet.

Het zijn afzonderlijke ZZP-projecten allemaal, maar ik kan ze zelf nog nauwelijks los zien van elkaar. Alles versmelt als vanouds. De stad is mijn werk, mijn werk is de stad!

Gerelateerd:

Wij zijn De Stad: een pilotproject voor de ondernemers van Middelburg centrum

Project Wij zijn De Stad verankerd voor twee jaar

Lonneke de Klerk over de hyperlocals Wij zijn De Stad en De ZeeuwZe

2 Reacties

  1. Peter schreef:

    Gefeliciteerd Edwin, dit is supercool! Wij zijn de Stad wordt tot ver buiten jouw stad gelezen en gevolgd, geloof me maar, en niet alleen door mij. Een voorbeeld voor menig middelgrote stad.

    1. Dank je wel Peter!

Reageer