clear

zoeken

search

Vakantie 2017: prachtig Calabrië

01 oktober 2017

September is de laatste jaren onze vakantiemaand. Dit jaar ging de reis 18 dagen naar Calabrië, in het zuiden van Italië. We zaten in Cittadella del Capo, om precies te zijn. Een paar jaar geleden zou ik de impressies allemaal hebben gedeeld op Mijns Inziens. Dat is er wel een beetje vanaf. Maar op Facebook heb ik wel een aantal hoogtepunten gedeeld hoor, in woord en beeld. De foto’s van de muurschilderingen van het plaatsje Diamante vatte ik samen in een video, net als een impressie van ons huisje aan de kust. We hebben er van genoten hoe dan ook! #LoveCalabria

@

2 Reacties

 1. Michael Minneboo schreef:

  Klinkt goed, Edwin. Even lekker eruit. Maar ben natuurlijk vooral benieuwd wat er voor je veranderd is wat betreft het delen van vakantieverhalen op Mijns Inziens. Heeft Fakebook die functie simpelweg overgenomen of speelt er iets anders? Toevallig zat ik dit weekend na een midweek Vlieland ook te denken: “Moet ik daar eigenlijk nog over gaan bloggen?”

  1. Ha Mike,

   Dat is vooral het gemak, het bereik en de interactie die waar wel is en hier niet meer. Op m’n blog zet ik nu nog vooral de dingen die ik echt bewaard wil hebben, of dingen waarvoor ik dan weer eens tijd maak. Het heeft ook te maken met het feit dat ik veel van de energie die ik voorheen stak in het randgebeuren van het blog, zoals het promoten, actief delen, meedoen aan blogkermissen, enz,nu vooral steek in de platformen waar ik voor schrijf, met name wij zijn de stad. Bij die platformen is Facebook cruciaal, toen biebs en andere zaken de rode draad vormden waren dat juist de sites en blogs.

   Ik ben ook gestopt met het verzet tegen al die ontwikkelingen die ik graag anders had gezien. In m’n hart toch ook een blogman. Maar je houdt houdt tijd over, als je die niet investeert in verzet dat toch niet helpt. Als FB of andere kanalen ooit het loodje leggen komt er wel weer iets anders. En die versnippering die ik altijd zo haatte verdwijnt ook maar niet. You lost me to the dark side I’m afraid…

Reageer