clear

zoeken

search

Is Super Mario Run dat tientje waard?

20 december 2016

Wtf? Na al die jaren gaat Nintendo dan toch eindelijk overstag voor mobiel. En met mobiel doel ik uiteraard op Smartphones. Appstores. Derden.

Was er als de kippen bij. De grote vraag: is Super Mario dat tientje waard? Nee, natuurlijk niet. Vier keer poepen en je bent bij level 6-4. Het is een basisgame, die je inderdaad perfect met één hand kunt spelen. Toegegeven: die races houden het nog wat langer spannend. Al speel je alleen maar voor kinderachtige troostprijsjes. Had je anders verwacht?

En toch geef ik die joet met plezier uit. Want stel je voor, dat de grote N opeens tot het inzicht komt dat het hele spelarchief perfect is voor iOS en Android. Da’s interessant hoor. Dat de aandelen nu zijn gekelderd komt vooral door het gekke verdienmodel. Hier kan Nintendo weer groot van worden, heus.

Meer, meer:

De blauwe oceaan van Nintendo is niet meer zo blauw

Nintendo in een neerwaartse spiraal?

Center Parcs Sony, Katjeskelder Nintendo

2 Reacties

 1. Eric schreef:

  Mijns,

  In mijn blog sidepanel kan ik geen weergave krijgen van je feed op:

  //www.edwinmijnsbergen.nl/feed

  1. Hoi Eric,

   Heb geen idee waarom die niets toont daar. In bijvoorbeeld Feedly gaat het gewoon goed?

Reageer