clear

zoeken

search

De Geschiedenis Online Prijs: stem op Middelburg Dronk

16 december 2011

Er is enorm veel concurrentie, maar dat mag de pret niet drukken. Pas vandaag hoorde ik dat Middelburg Dronk is aangemeld voor de Geschiedenis Online Prijs. Van de website:

De Geschiedenis Online Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste historische website van het afgelopen jaar.
De prijs is in het leven geroepen om uiting te kunnen geven aan de waardering voor een goed toegankelijke historische website. Als een website goed toegankelijk is en een goede ontsluiting van de historische informatie bewerkstelligt dan zullen bezoekers van de website meer vinden, langer blijven en eerder terugkomen. Daarnaast willen de organisatoren met het uitreiken van deze prijs geschiedenis op internet stimuleren.
Winnaar van de Geschiedenis Online Prijs ontvangt het beeldje dat de geschiedenis op internet uitbeeldt, speciaal ontworpen door beeldend kunstenares Gonneke van Echten.
Winnaar van de Geschiedenis Online Publieksprijs, de website die door het publiek is gekozen als favoriete historische website, ontvangt een geldprijs van €2500,=
De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van Historisch Nieuwsblad en Archieven.nl.

Mae kiek: wij kunnen natuurlijk niet op tegen al dat organisatiegeweld, maar wij zijn -heus- enorm enthousiast. Wij worden niet gehinderd door organisatie-ellende en wat dies meer zij. Wij onderzoeken het gebeuren ter plekke, toen en nu, met iedereen. Daar kun je zonder schaamte op stemmen volgens ons. Laat je horen!

Stem nu op Middelburg Dronk - MiddelburgDronk

@

 Foto wijlen Louis Lebon bij Seventy Seven: Jan Simonse

9 Reacties

 1. @baef5bb6431c6743b693755c5288eccf Dank je Daan, dat waardeer ik 🙂

 2. Peter de Kock schreef:

  Jullie hebben jezelf flink op de kaart gezet Edwin. En het grappig is dat het best een magnetische werking heeft. Telkens als ik je stukjes lees denk ik: weer eens naar Middelburg gaan,

 3. Haha, je bent altijd welkom Peter. Met jou komen er alleen maar meer verhalen bij 🙂 Vandaag ga ik trouwens drinken in Breda. Ook wel eens leuk!

 4. Veerle Tesse schreef:

  idem hier, uitje naar Middelburg staat ook op verlanglijstje (ok, der staat nogal veel op dat lijstje … maar soit : hoe langer ik wacht, hoe meer geschiedenis der is)

 5. Veerle Tesse Ha Veerle, als je nog eens komt moet je het zeker even laten weten, dan vatten we ook even een pint samen 🙂

 6. Peter de Kock schreef:

  Breda is ook leuk. Denk dat je Catch22 wel leuk vindt. Veel plezier.

 7. Cdav schreef:

  Edje

  mijn stem heb je ook. Jammer dat jullie er niet bij zijn volgende week vrijdag !!!
  Veel plezier in elk geval samen met Lena

 8. Dank je wel Kees! Het is wel spijtig dat de borrel net op die dag is inderdaad, maar allez, het is niet anders. Aan de andere kant missen we nu wel mooi de hele reutemeteut. Vind ik eigenlijk ook wel best. We gaan er van genieten! Thanks!

Reageer