clear

zoeken

search

Dat wat was, dat wat komt

25 april 2010

Nu zit het er echt op. Gisteren draaide ik mijn allerlaatste inlichtingendienst in de ZB. Ik kreeg nog een aantal vragen over lastig te vinden boeken, was drie kwartier met een klant bezig die Gmail niet aan de praat kreeg op zijn iPod, ik gaf nog een kort interview over de Wii en digitale vernieuwing in bibliotheken, verrichtte hand- en spandiensten voor het jubileum en ik dronk nog een biertje tijdens de Tweetup.

Het was grappig dat de dag in het teken stond van projecten en diensten waar ook ik in de afgelopen jaren nauw betrokken bij ben geweest. Van internettoepassingen, e-readers en digitale etalages tot gaming, Twitter en databanken. Dat maakte het een afscheid in stijl.

Erg druk was het overigens niet. Daar was het weer ook een beetje te mooi voor misschien. Feit is dat ik de blik nu definitief voorwaarts kan richten. Dat is dan ook precies wat ik ga doen!

@

Foto: ZB op Flickr

13 Reacties

 1. Festina Lente schreef:

  't Ziet er professioneel uit; was het bloesjesdag in de ZB?

 2. Astrid schreef:

  Mooie laatste foto. Op naar de toekomst!

 3. @Festina: er liepen er wel meer in rond inderdaad. Alleen maar nette mensen he 🙂

  @Astrid: zo ist!

 4. Festina Lente schreef:

  Mooie foto trouwens. En leuk detail, die plant die uit het computerscherm groeit…

 5. Ha, dat detail was me nog niet opgevallen!

 6. En nog een leuk detail: Een leeg bureau/balie. Alles is opgeruimd voor de volgende uitdaging.

  Tijd voor iets nieuws!

 7. @Patrick: heb ik op de valreep toch nog de gewenste clean desk policy gevolgd 🙂

 8. Pietjebel schreef:

  Vanuit Maastricht inspiratie voor morgen en verder gewenst!

 9. saskia ( toen goeseije) schreef:

  ..ik ken slechtere foto's van ons..toen we nog aan het begin stonden van alles wat nog zou zijn, en dan nu aan het einde van wat is geweest Ên aan het begin van wat komt. Ik vond het ook leuk om weer even met je gesproken te hebben.
  Groetjes,
  Saskia

 10. wereldvansofie schreef:

  Ik vind het een beetje raar jou daar te zien zitten, ik bedoel precies DIE plek waar ik zelf zo'n tijd heb gezeten.
  Doet me toch wel wat merk ik. Inderdaad beter om maar niet terug te blikken

 11. @Pietjebel: dank je wel!

  @Saskia: ha ja, en wat waren we toen heerlijk opstandig en strijdlustig he? Op deze foto kijken we over 20 jaar ook weer met een lach terug 🙂 Thanks!

  @Cis: ik kan me dat wel voorstellen, die associatie. Voorwaarts!

 12. LeWi schreef:

  Het is toch altijd bloesjesdag? 😉

  Spannende en goede tijden die komen gaan gewenst! Ik ben heel benieuwd hoe het je zal vergaan, en zal het uiteraard wel lezen.

 13. @LeWi: bij mij niet hoor, integendeel. Meer van de hoodies en de shirtjes…

  Dank je wel, ik blijf er over schrijven, dat komt wel goed.

Reageer