clear

zoeken

search

De NS doen niet aan webcare, TTC inmiddels wel

24 januari 2010

De Nederlandse Spoorwegen doen niet aan webcare. Lees het verhaal van Poulus maar eens. Dat is slordig, van de NS.

Met het verhaal van Poulus in je achterhoofd is het veel leuker om het verhaal over het Canadese TTC te lezen. Dit metrobedrijf besloot onlangs de tarieven te verhogen, tot ongenoegen van veel reizigers. Daar is op zich niets vreemds aan, ware het niet dat het bedrijf nu niet bepaald schijnt uit te blinken in goede dienstverlening.

Dan ziet een passant een beambte van TTC slapen tijdens zijn dienst en maakt daar een foto van, die hij vervolgens op TwitPic zet. Meer dan 18.000 mensen bekijken de foto en verwijzen er naar. De media pikken het op. TTC moet door het stof (maar probeert eerst de fotograaf nog een sneer te geven).

Natuurlijk is dit een volledig uit zijn verband gerukt verhaal en natuurlijk is het sneu voor die brave borst die per ongeluk in slaap sukkelde. Maar het punt is: het kan wel hoor, webcare, desnoods andersom of achterstevoren.

@

Verhaal en links: Mashable

5 Reacties

  1. poulus schreef:

    Zou de klantenservice van de NS misschien een uiltje hebben geknapt toen mijn mailtje, tweets en blogberichten voorbij kwamen?

  2. @Poulus: zoals een legendarische Middelburgse voetballer dan altijd zegt: "dat moet dan wel een gigantische bosuil geweest zijn, die hij daar knapte" 🙂

  3. Pescador schreef:

    Een WouterMarinusJannetje knappen moet altijd kunnen, vooral onder werktijd haha

    Hoe staat het met de Glen. trouwens? Voorraad op de markt nog aangesproken of braaf voor de buis?

    Pescador was op bezoek bij de Nuffies, ze speelden op Ruigoord bij Mokum.. wazige boel daaro.

    Lol

  4. Twan schreef:

    Hee, wat leuk. Daar hebben ze nog echte loketten, met mensen erachter!

  5. @Pesca: Wouter en Marinus kan ik plaatsen, maar bij Jannetje ben je me kwijt. Hints?

    Ik heb Glen al lang niet meer gesproken, de arme ziel. Het schijnt dat hij nu met Jan en Alleman meegaat. There comes the ape out of the sleeve!

    Haha, net wat voor jou ja, dat ruigoord 🙂

    @Twan: buitengewoon he? Alleen daarom zou ik graag nog eens naar Canada willen. Beren in het wild en beambtes achter glas. Mooier gaat het niet worden!

Reageer