clear

zoeken

search

De Nationale Dag van de Bibliotheekinnovatie

25 november 2009

Omdat goede initiatieven promotie verdienen:

Op donderdag 26 november 2009 vindt in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam de eerste Dag Nationale Dag van de Bibliotheekinnovatie plaats. De dag is open voor iedereen die direct en indirect verbonden is met de branche, met vrije inloop van 10.30 tot 17.00 uur.

De landelijke Dag van de Bibliotheekinnovatie op 26 november is live te volgen via onderstaande url’s:

www.ustream.tv/channel/goudklompjeswebcam1
www.ustream.tv/channel/goudklompjeswebcam2

Twitteren met hashtag #gk09

Degenen die tijdens deze dag willen twitteren, kunnen hun berichten over deze dag van #gk09 voorzien. Hetzelfde geldt voor foto’s van deze dag op Flickr.com. Zowel tweets als foto’s voorzien van #gk09 kunnen dan donderdag live in beeld worden gebracht.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op Bibliotheek 2.0. Ik wens alle mensen die gaan een plezierige en leerzame dag toe!

Nu we het toch over bibliotheekevenementen hebben: wat is het cool dat Boing Boing aandacht besteedt aan het succes van de National Gaming Day in Amerikaanse bibliotheken! Jenny Levine kan trots zijn.

@

Reageer