clear

zoeken

search

Klassiekers deel 11: Go Deh Yaka

19 oktober 2008

Je hebt van die platen waarvan je geen flauw idee hebt waar ze over gaan. Go Deh Yaka, van eendagsvlieg Monyaka is zo’n plaat. Toen ik ging zoeken op lyrics en betekenissen kwam ik op hele vervelende spamsites terecht. Die poging heb ik maar snel gestaakt.

Soms is het ook niet zo erg als je niet weet waar een liedje over gaat. Als je er lekker op kunt dansen bijvoorbeeld.

De originele clip is niet embeddable en ik heb geen zin om dat te omzeilen met een download en upload. Daarom toch maar deze saaie impressie van de maxisingle. Maxisingles waren de bom, omstreeks 1983.

Go Deh Yaka, lieve mensen. Wat het dan ook betekenen mag. Misschien is het wel iets onaardigs. Mijn excuses bij voorbaat 🙂

@

4 Reacties

 1. Dappere Bas schreef:

  ahja het zonnetje is hier weer gaan schijnen. Hekel aan disco maar wanneer er zo’n reggae sausje over heen gegooid wordt……..

  maar is het een klassieker? :o)

 2. Tjsa, wat is de definitie van een klassieker? Voor mij is het er eentje in ieder geval 🙂

 3. Nog nooit van gehoord eerlijk gezegd :s
  Niet direct mijn smaak, wel goeie achtergrond muziek 😉
  BTW de lyrics kan je hier vinden.

Reageer