clear

zoeken

search

De Zeeuwse Canon

24 oktober 2008


Het was me eerlijk gezegd een beetje ontgaan dat ‘ie in de maak was maar nu is het bijna zover: de Zeeuwse Canon staat online op Geschiedenis Zeeland. Geïnteresseerden kunnen nog stemmen op de laatste onderwerpen die zullen worden toegevoegd.

Ik ben toch altijd blij dat er nog zoiets bestaat als wandelgangen. Dan blijf je toch een beetje op de hoogte van de activiteiten in je nabije omgeving. Een collega vertelde me laatst hoe zij het attenderingsprobleem had opgelost: zij was ‘vriend van de Zeeuwse Bibliotheek‘ geworden en ontvangt om de zoveel weken alle folders en activiteiten in haar brievenbus. Listig!

Ik houd het zelf toch maar bij het wandelgangencircuit en de persoonlijke startpagina. Zo praat Boekendingen mij ook weer bij deze week, over De Week van het Zeeuwse boek en de Lettergeschenkjes voor Lieve Kleinen. Daar had ik collega’s weliswaar al over horen spreken maar het is dan toch fijn om het ook nog eens samengevat in Netvibes binnen te krijgen.

@

Foto: Beeldbank Zeeland op Zeelandnet.nl

4 Reacties

  1. boesje schreef:

    Mooie ouderwetsche foto !!!

  2. Ik herinner me dat er altijd zoiets hing bij “Piet Patat”, een snackbar in de Badhuisstraat, een jaartje of 30 terug ^^

  3. Henk schreef:

    Dat stuk over die canon op Geschiedenis Zeeland vind ik echt heel onduidelijk. Hoofdlijnen en vensters, en waar kies je nu precies voor het plaatje of het onderwerp?

    Ik begrijp nu dat het om het onderwerp gaat. Ik had nog nooit van Melis Stoke gehoord, dus “dan klik op het plaatje voor meer informatie” dacht ik. Maar dat kan dus weer niet. En nu ik dan toch aan het mopperen ben: democratie is mooi, maar bij dit soort dingen moeten ze er niet aan beginnen. (Dit ga ik maar eens mailen naar de webmaster van gszld).

  4. Ben ik met je eens Henk. De navigatie is niet fijn.

    De PZC laat het publiek ook meestemmen op de site. Misschien hangt het daar mee samen?

Reageer