clear

zoeken

search

Happe.Ning 2008: de eerste bijeenkomst

31 mei 2008


Op Bibliotheek 2.0 is regelmatig gesproken over het organiseren van een evenement voor de leden. ‘In het eggie’.
Aanvankelijk was er slechts sprake van een borrel maar omdat het aantal leden sterk is gegroeid in een jaar tijd zou dat lastig te organiseren zijn. In een kleiner gezelschap zijn we daarom digitaal gaan brainstormen over de mogelijkheden van een evenement dat niet het karakter heeft van een conferentie maar wél meer is dan een borrel alleen. We zijn uitgekomen op een serie van events, in een mix van een unconference en een bibliolanparty.

De details zijn nog lang niet uitgewerkt maar de contouren beginnen zich af te tekenen. Daarom kwam een deel van de groep gisteren bijeen in de Winkel van Sinkel in Utrecht.

Op de foto zie je van links naar rechts: Enno, Gerard, Marina, Guus, Liesbeth, Jan en Jeffrey.

Binnenkort betrekken we alle leden bij het evenement. Misschien gebeurt dat al tijdens mijn vakantie, misschien er net na. Op Bibliotheek 2.0 is Happe.Ning kun je al iets meer lezen. De details volgen nog.

Er is zoveel mogelijk met weinig middelen. Er zijn zoveel goede ideeën maar tegelijkertijd is bibliotheek 2.0 meer dan alleen een idee. Bibliotheek 2.0 is happening!

There is nothing in a caterpillar that tells you it’s going to be a butterfly

@

4 Reacties

  1. Liek Schoeren schreef:

    leuk, ik hou het in de gaten!

  2. En als je leuke ideeën hebt zijn die natuurlijk van harte welkom!

  3. ontzettend mooi verwoord, Edwin, en met een prachtige metafoor. Eerst je energie naar binnen richten en je dan … ontpoppen!

  4. Ha ja, de hoooopppa van Jan 🙂

Reageer