clear

zoeken

search

Blog Kermis 8: Enthousiasmeren

07 mei 2008


In februari deed ik voor het eerst mee aan een Online Marketing Blog Kermis. Het was de zevende in een reeks. Vandaag is deel acht gepubliceerd, deze keer op het weblog Enthousiasmeren, van Erno Hannink. Vorig jaar ontmoette ik Erno in levende lijve, toen wij in Amsterdam samen met DaniĆ«lle Jansen verslag deden van een ‘Unconference’ op Picnic 07 ( voor About: Blank)

Omdat slechts een bescheiden deel van mijn bijdragen op ZB Digitaal betrekking heeft op marketing besloot ik deze keer de post over de bedrijfsfilosofie van Brunello Cucinelli in te zenden.

Deze kermis bevat maar liefst ’26 attracties’. De meeste daarvan kende ik maar er zijn ook een paar weblogs nieuw voor mij:

Zo’n kermis is een mooie aanleiding om weer eens iets verder te kijken dan de blogs die je volgt op je persoonlijke startpagina.

@

Reageer