clear

zoeken

search

Symposium Gaming & New Literacy – skills for the Future

11 februari 2008


Vele weblogs besteedden er al aandacht aan dus de nieuwswaarde ervan is misschien wat beperkt maar ik vind dat ik hier toch ook moet attenderen op het leuke symposium Ugame-Ulearn: Gaming & New Literacy – skills for the Future. Dit symposium wordt georganiseerd door Moqub, Erik en Jaap.

Ik ga alleen op vijf maart maar ik verheug me op het programma. Met de dagvoorzitter maakte ik een jaartje geleden kennis en ik vind het leuk dat hij nu samen zal inleiden met zijn collega Boris. Jenny Levine heb ik ook al eens mogen ontmoeten.

Ik heb al van veel mensen gehoord dat ze ook een kijkje gaan nemen dus behalve leerzaam zal het ook wel gezellig worden.

Ik heb besloten die dag niet live te gaan bloggen. Ik ga gewoon eens lekker een dagje kijken, luisteren en genieten. Ik zal later nog wel verslag uitbrengen voor IP.

@

9 Reacties

 1. Natalie schreef:

  Ben zeer benieuwd naar het verhaal van Jenny! Een kopie van haar boek ligt hier nog op me te wachten… nog ruim twee weken de tijd!

 2. Moet net lukken dan :-p

 3. dag Edwin,

  Ik zal er alvast bij zijn de vijfde! Tot dan!

  groetjes,

 4. Ben wel benieuwd naar de resultaten van het gaming debat van vanavond! (Moqub kondigde die ook al aan, meen ik). Volgens mij was het niet live te volgen.
  Zag je dit bericht over twee onderzoeken over gamen en jongeren?
  Om de kloof tussen de generaties te dichten is de site weet wat ze gamen gelanceerd. Goede initiatieven, hoe dan ook.

 5. Ja ik zag vanmiddag nog een aankondiging ergens en nam me voor er nog even naar te kijken als dat kon maar dat is er niet meer van gekomen 🙂

  Dat bericht had ik nog niet gezien. Interessant!

  Ik moet dan toch weer meteen denken aan je kind met die film 🙂 (Was het Pokemon?)

 6. Liesbeth schreef:

  ik was naar het debat samen met Jaap en kwam daar verschillende bekenden tegen. Het was live te volgen als ik het goed heb.
  Ik zal er vandaag of morgen nog wel even een verslag van maken en mijn fotootjes online zetten.

  Moqub

Reageer