clear

zoeken

search

Topje van de ijsberg: wetenschapsdag 2007

18 oktober 2007


In het kader van Blog Action Day wees ik al op het feit dat a.s. zondag de Wetenschapsdag 2007 zal worden gehouden in de Zeeuwse Bibliotheek

In het kader van dat evenement is de hoofdingang van de ZB deze week gebombardeerd tot ijsschots die onder een ijsberg schuift. Die berg wordt ‘s avonds mooi blauw verlicht. Ik vind het altijd wel leuk, dat soort dingen op en rond het gebouw.

@

2 Reacties

  1. Boesje schreef:

    Ik denk dat ik aanstaande zondag in de wetenschap ben dat ik lekker ga proberen uitslapen na een zaterdagje tanken met alle gevolgen van dien. Die ijsberg mag wat mij betreft gesmolten zijn voordat hij mijn huisje komt voorbij drijven. Avé !!!

  2. Een ouwe trouwe rustdag, wat ik je brom!

Reageer