clear

zoeken

search

Mooi werk: webcare voor bedrijven

02 augustus 2007


Ik werd al heerlijk dromerig van functies als ‘conversatie architect’ en ‘community evangelist’ maar aanvullend geld verdienen met webcare voor bedrijven lijkt me ook fantastisch. Ik las er gisteren een artikel over, van Marie-José Klaver, in NRC Next.

Beide functies zijn zeer goed te combineren. Bloggen, lezen, luisteren, reageren, rapporteren, anticiperen: je kunt het vanaf elke werkplek doen. Zelfs vanuit Zeeland….

@

4 Reacties

 1. robert schreef:

  Goed, dat artikeltje had ik hier dus al liggen om naar je op te sturen, maar dat hoeft dus niet meer omdat je hem al hebt gelezen 🙂

  Greetz

 2. Als ik maar genoeg snipper kom ik nog wel eens toe aan de gedrukte pers. Sinds een paar maanden heb ze de next ook in mijn stamkroegje. Woohoo!

  Cheers anyway!

 3. Roel Groeneveld schreef:

  Ja, mij leek het ook wel een leuke job, Webcare specialist. 🙂

  Maar dan alleen als je de mogelijkheid krijgt om echt iets neer te zetten. Dat een webcare team er echt op gericht is om feedback te verzamelen, terug te koppelen naar de rest van een organisatie, met het doel daarmee problemen op te lossen met bestaande producten/diensten. Of deze te verbeteren natuurlijk.

  Als het puur zou gaan om uit-de-duim-gezogen positieve verhalen over een bedrijf te verspreiden op weblogs en fora bedank ik voor de ‘eer’. 😉

 4. Mee eens Roel: alleen oprecht en transparnt ligt er een weg. Alle bullshit en leugens worden, terecht, afgestraft……

Reageer