clear

zoeken

search

Voedselinformatie van de Universiteit Wageningen op Food-Info.net

06 juli 2007


De homepage doet een beetje zeer aan je ogen maar na het kiezen van een taal is het stukken beter uit te houden.

Food-info.net is een nuttige bron voor mensen die achtergrondinformatie zoeken over voeding, e-nummers, ingrediënten, enz.

Wageningen
werkt voor deze website samen met European Federation of Food Science and Technology en de European Hygienic Engineering & Design Group.

Handig voor Al@din in ieder geval.

En over Aladin gesproken: omdat de bezetting wat mager is doe ik vanmiddag de chat. Ik blijf het prachtig vinden. Een vraag over de Belgische Band ‘De Duffels’ (maar zou ook Truffels kunnen zijn), een vraag over de smaak van neushoornvlees en of daar restaurants voor zijn, een vraag over de logincode voor de site van de Red Hot Chili Peppers, enz.

Leuk van de straat zo!

Wil je ook leuk van de straat zijn dit weekend? Probeer in bovenstaande afbeelding dan maar eens 75 popbands te herkennen. Er zitten er echt 75 in.

De winnaar wordt beloond met een compliment dat zijn weerga niet kent 🙂

@

4 Reacties

  1. robert schreef:

    Hey maestro,

    Bedankt voor de felicitatie per mail!

    De bands op het plaatje… euhm…
    Die twee vliegtuigen zijn zogenaamde B52-bommenwerpers, dus dat moeten de B-52’s zijn.

    De kar met bloemen en geweren zijn Guns ‘n Roses. De Zeppelin in de lucht zal wel Led Zeppelin voorstellen. De twee roze scheren, rechts van de rode prins (Prince?) zijn vast en zeker de Scissor Scistors.

    Naast de scharen zie ik de Smashing Pumpkins. Rechtsdaarbvoven zie je de Eagles (adelaren) voorbij vliegen.

    Bij de stenen op de achtergrond moet ik onwillekeurig denken aan Queens of the Stone Age, maar dit zal vast en zeker wel iets anders zijn. En zal de koningin met de pistolen Queen voorstellen?

    Jammer dat het plaatje niet zo heel scherp is, anders zou je misschien kunnen zien of de twee heren in pakken de Blues Brothers zijn (maar dat zou dan wel een heel letterlijke verwijzing zijn).

    Tip voor de anderen: niet Googlen op 75+bands.jpg, je moet het zelf doen, dat is namelijk vele leuker : )

    Greetz,

    Robert
    (die zich afvraagt of 3 doors down ook ergens in het plaatje zit verscholen, die band laat zich natuurlijk makken vangen in zo’n plaatje)

  2. Ik verklap nog niks maar je hebt er al een paar goed!

    Googlen is inderdaad niet leuk. Ik zal de bron later nog wel vermelden.

  3. Jens schreef:

    Dat is toch geen gedoe… op een vlagje klikken om een taal te kiezen. Een vlag dekt vele ladingen… Moeten al de Zuid-Amerikanen klikken op een Portugese of Spaanse vlag? Amerikanen op de Engelse vlag? En Vlamingen… op een Nederlandse vlag? 🙂

  4. De complexiteit van de mensheid is lastig in een interface te vangen, zo blijkt 🙂

Reageer