clear

zoeken

search

Jamespot Jéta

21 juli 2007


Google maakte melding van een verwijzing naar dit blog op een site met de naam Jamespot. Zbdigitaal blijkt er zelfs opgenomen te zijn als ‘kanaal’ en qua opmaak en presentatie ziet dat er nog helemaal niet zo onaardig uit.

Maar als je wat beter kijkt naar deze site, schiet je al snel in de lach. Het Nederlands dat je er aantreft is namelijk gegenereerd door een vertaalprogramma en dat levert uiterst merkwaardige teksten op. Klik maar eens op de knop ‘achter naar huis’ (home). Dan lees je op de homepage onder meer:

“Nieuw Lid? Maak Jamespot van u – zijn gemakkelijk en vrij! Kies van duizenden kanalen rond het Web. Teken aan een reeks kanalen sparen uw onderzoeken naar recenter gebruik in bouwen nieuw voer RSS met onderzoeken op uw ingetekende kanalen. Webmasters: zet een gericht voer RSS in uw plaats… en veel meer!”

En dat ‘jéta’, is dat een vergezochte variant op ‘bèta’?

Je kunt weinig anders dan overstag gaan voor dit 2.0-pareltje ^^

@

2 Reacties

  1. Henk schreef:

    De motor RSS-onderzoek van het van verschillende media van de Douane?

    Zelf Wim T. Schippers kan het niet zo leuk bedenken. Teken binnen!

Reageer