clear

zoeken

search

Oooooooh: innovatieve pracht en praal in DOK (Delft)

17 juni 2007


Het staat al een paar weken op mijn verlanglijstje: een bezoek aan het nieuwe gebouw van DOK Delft. En nu ik dit filmpje heb gezien ben ik helemaal lyrisch. Wat ziet dat er vet uit allemaal!

Ik zag bovenstaande foto op het blog van Michael Stephens nota bene, belandde vervolgens op Flickr en via DOK weer op radio tv west.

Wat een bibliotheek! Normaal gesproken ben ik niet zo van het moderne design maar dit is super. Die opstelling van de gameconsoles midden in het gebouw, de uitleenapparatuur, die muziekstoelen, de TANK U.

Dit is wel ongeveer hoe ik me bibliotheekvernieuwing voorstel. Geinig dat directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer ook de boeken niet vergeet 🙂

Er resten mij louter superlatieven.

@

En even voor Erik en Jaap alleen: dat kratje bier nemen we mee hoor. Maar zouden jullie mij ook niet zo’n Manon-shirtje toezenden? XL past nog net ^^

2 Reacties

 1. Anoniem schreef:

  Edje

  Dat ziet er inderdaad indrukwekkend uit, misschien tiets voor ons volgende uitje?? FF wat anders, ik hoor verontrustende berichten dat er gee ntoilet aa nboord is donderdag, da nie best voor de pintjes drinkende collega’s. Maar een keertje extra stoppen op de terugweg. Kan je zelf toch nog mee trouwens, ik begreep dat je op een kussentje wou zitten. Misschien mag je wel rijden terug ???

  gr
  Kees

 2. Ha! Daar maken we een werkbezoek van in het kader van innovatieve studiereizen. Kan vast wel uit een studiepotje 🙂

  De wc lijkt te gaan ontbreken maar we stoppen zodra daar behoefte aan is hoor. Vorig jaar stonden we bij Arnemuiden al aan de kant van de weg ^^

  Op dat kussentje wilde ik maar gaan liggen 🙂

Reageer