clear

zoeken

search

Moderne marketing: bedrijfsblogs krijgen oprechter geluid

30 juli 2007


Heather Havenstein schrijft in een artikel voor Computerworld over de voortschrijdende inzichten van bedrijven m.b.t. tot het onderhouden van een ‘Corporate Blog‘. Veel bedrijven onderkennen eindelijk dat een weblog dat niets meer biedt dan lulkoek over het eigen product of de kwaliteit van de dienstverlening, weinig toevoegt aan bestaande websites (die vaak ook niet meer blijken te zijn dan digitale folders).

Auteurs van bedrijfsblogs krijgen steeds vaker de vrije hand bij hun onderwerpskeuze en dat werpt onmiddelijk vruchten af.

Dit opent perspectieven voor mensen die centjes willen verdienen met bloggen, zonder al te goed te zijn ingevoerd in de desbetreffende organisatie.

Kom maar naar beneden en sla je slag!

@

6 Reacties

  1. Robert schreef:

    Kortom, een uitgelezen mogelijkheid voor mensen als jou dus! Je bent al op diverse blogs actief, dus als freelancer zou je er leuk aan kunnen verdienen 🙂

    Ga je trouwens gastbloggers op je blog toelaten als je in het najaar en vacance bent?

    Greetz,

    Robert

  2. robert schreef:

    Btw… volgens mij doet blogspot een beetje vreemd. Op dit moment kan ik niet als “Overig” of “Anoniem” reageren, maar alleen met een Google/Blogger identiteit.

    Greetz

  3. Hey Robert,

    Ik heb mijn ogen wagenwijd open wat dat betreft: het zou mijn ideale bijbaantje zijn.

    Laatst zat ik daar inderdaad eens aan te denken, dat gastbloggen, maar zelfs in den Vreemde zal ik af en toe wel van me laten horen.

    Lijkt jou het wel leuk, om af en toe eens wat te schrijven?
    Zonder je ooit IRL ontmoet te hebben zou ik jou best durven machtigen ^^

    Dat van die inlogproblemen hoor ik voor het eerst. Als Blogger-blogger merk ik dat natuurlijk ook niet. Met de instellingen in mijn account lijkt niets vreemds aan de hand te zijn.

    Ik zag laatst ook dat mijn feed niet volledig werd getoond in Netvibes, terwijl hij wel zo ingesteld staat. Weird indeed.

  4. robert schreef:

    Hey maestro,

    Het vreemde was dat het mij gisteren niet lukt om als “Overig” te posten. Nadat ik was ingelogd op “Google/Blogger” was het geen probleem. Nadat ik vervolgens weer via “Overig” de 2e reactie wilde plaatsen, bleek het wel weer mogelijk te zijn.

    Een aantal weken geleden lukte het mij ook al niet om onder “Overig” iets te plaatsen (op een andere PC). Het blijft een mysterie waarom de boel het zo héél af en toe niet doet.

    Greetz,

    Robert
    (die misschien een ideetje heeft voor een artikel over prototyping voor websites en dat wel zou willen uitwerken)

  5. Klinkt goed 🙂

  6. Je zit trouwens nog niet op Ning toch? Daar kun je ook bloggen, en reageren op het forum enzo. Of vind je dat maar niks?

Reageer