clear

zoeken

search

Perceptie Podcast: Edwin over Wij zijn De Stad en het vertellen van verhalen

14 december 2020

Ik mocht nog wel van plan zijn om mezelf eens iets meer te verdiepen in podcasts….

Alsof hij dat wist kwam Perry van de Vrede een paar weken geleden met de vraag of ik mee wilde werken aan een aflevering van zijn Perceptie Podcast, waar hij net mee is gestart. “Gewoon, gezellig kletsen over Wij zijn De Stad – Middelburg en jouw aanpak van sociale media”.

Dat leek me wel wat.

Vandaag is de podcast die we een maand geleden bij Fynder Media opnamen live gegaan. De ‘uitzending’ duurt maar liefst anderhalf uur. Ik vind dat zelf onvoorstelbaar lang, maar het schijnt dus helemaal niet uitzonderlijk te zijn op dit medium. Veel mensen luisteren naar podcasts zoals ze naar radio luisteren. On demand, tijdens het hardlopen of strijken, whatever.

Of mensen dan ook anderhalf uur naar dit verhaal gaan luisteren? Het zal mij benieuwen. Ik ga er in ieder geval wel naar verwijzen als mensen vragen wanneer ik nu zelf eens ge├»nterviewd word, of als ze vragen of ik ‘eens iets over wij zijn de stad wil komen vertellen’ in een les of op een congres. Niet nodig joh! In dit gesprek met Perry zit het hele verhaal wel zo’n beetje. Luustert maar ‘es!

Ideaal.

Thanks Perry!

Luisteren:

Op Spotify

Op Apple Podcasts

Reageer