clear

zoeken

search

De rust van Colmenar in Malaga

04 oktober 2018

Het was mooi, het was goed, het was fijn.

We gaan weer schakelen maar koesteren deze trip nog heel lang, vermoedelijk. Vliegen vanaf Eindhoven is altijd chill, zeker als je de auto zo voor de deur kan achterlaten. Maar verblijven op 20 kilometer van het vliegveld in Malaga: ook overzichtelijk. En dan een Kia Stonic toegewezen kregen voor een tientje per dag. Puike auto!

De finca was prijziger dan gebruikelijk maar was ‘t waard. Alle luxe en ruimte en met een mate van privacy die we nog maar zelden hadden tijdens vakantie. Houden we van. Dit verblijf, van Nederlandse eigenaars, was écht een nirvana.

En dan Spanje/Andalusië. Andere koek dan Italië inderdaad, maar dat wat ik zag vond ik mooi. De cultuur is rijk en de keuken lekker. Met lapjes vlees weten ze ook wel raad daar. Klimaat? Woohah!

Nog iets te zeiken misschien? Mwoah, hooguit die 250 insektenbeten. Part of the game. Had ik maar meer moeten drinken. Dat komt hier wel weer goed.

Gracias, Espana. 

Reageer