clear

zoeken

search

Rust in vrede, Wouter Gerritsma

24 juni 2016

Vanochtend ontving ik een mail, waarin ik lees dat Wouter Gerritsma is overleden. Daar schrik ik van. De laatste paar jaar had ik┬ábijna geen contact meer met hem, maar in de periode 2005-2010 des te meer. Als je m’n blogarchief doorzoekt op ‘Wowter’ vind je tientallen bijdragen waarin ik hem noem. Dat zegt eigenlijk alles al. Wouter was een ‘biblioblogger’ van het eerste uur, met wie ik veel kennis over het nieuwe web van toen uitwisselde. Hij hielp me bij de opbouw van het platform Bibliotheek 2.0. We stonden samen in de Marcom top 100 van Marketingfacts. Ik stond samen met hem in dat eerste artikel over bloggers in bibliotheekblad.

Wouter is niet meer. Dat is droevig nieuws. Bedankt voor alle interactie al die jaren Wowter. Rust in vrede.

@

Foto: Bibliotheek Universiteit Maastricht

1 Reactie

  1. Gerard schreef:

    Ik had dezelfde gedachten, had ook vrijwel hetzelfde kunnen schrijven. Droevig.

Reageer