clear

zoeken

search

Als de dag z’n best doet je vrolijk te stemmen

16 april 2014

Ik mag altijd graag pieren online, als ik in de loop van de dag chagrijnig wordt van ditjes en datjes. Het lijkt me dat het dan ook wel eens aardig is het te melden als de dag z’n best doet me vrolijk te stemmen.

Vandaag ontwaakte ik licht knorrig, zonder goed te weten waarom. Maar dan:

Voor Informatieprofessional.nl schreef ik bij de eerste koffie een nieuwsbericht over een mooi initiatief van British Pathé, dat 85.000 historische video’s op YouTube zette. Ik kan het dan nooit laten om ook even te zoeken naar Middelburgs materiaal en verdomd: er dook toch een parel op! Het filmpje van een Middelburgse Marktdag uit 1931 is niet alleen inhoudelijk erg fraai, ook de kwaliteit is buitengewoon goed. Een aanwinst! Daar knap ik per definitie van op.

Vervolgens las ik dat Middelburg Dronk derde is geworden bij de verkiezing van de Jan Kompagnie Prijs. Yvette Hoitink had ons daarvoor genomineerd. Wat leuk! En hoe eervol!

Tot slot meldde onze penningmeester dat Middelburg Dronk ook nog eens 280 euro heeft verdiend met de Rabobank Clubkascampagne.

Ik zeg: proost!

@

7 Reacties

  1. Festina Lente schreef:

    Haha, je had hopelijk geen kater…
    Maar gaaf filmpje, kan me voorstellen dat je daar happy van wordt!

  2. Dat viel reuze mee Festina, na jouw vertrek vond ik het ook wel mooi geweest. Leuk dat je er even was. Je zat er alsof je er al net zo lang komt als al die ouwe rupsen, haha.

  3. Festina Lente schreef:

    Haha, ik vond het ook reuzegezellig! En pas me gauw aan, al vind ik het compliment twijfelachtig 😉

  4. Michael Minneboo schreef:

    Leuk dat men historisch materiaal online zet. Dat bewijst maar weer eens de meerwaarde van YouTube.

  5. Mee eens Michael,voor mij persoonlijk is dat toch ook nog altijd het videoplatform dat ik het liefst gebruik, het beste kan vinden, enz.

  6. Anoniem schreef:

    Gewoon toppie…; lekker koppelen aan "Trugkieke" Guus…

Reageer