clear

zoeken

search

10 jaar Facebook: Zuckerberg is nog niet klaar met ons

31 januari 2014

Het gros van de artikelen over Facebook en grote baas Zuckerberg gaat over privacy, de gebruikers of over veranderingen aan de apps, de algoritmen en het design van de site. Alleen al om die reden is het verfrissend om As Facebook Turns 10, Zuckerberg Wants to Change How Tech Industry Works, van The New York Times te lezen. In dat artikel worden bedrijfsambities belicht waarover je minder vaak leest.

Er is aandacht voor de vraag hoe Facebook innoveert op het gebied van dataopslag en energiebeheer, voor het idee achter Internet.org, dat de gehele wereld met elkaar in verbinding wil brengen én voor Facebooks plannen rondom het ‘internet der dingen‘. Misschien is een deel van ons al klaar met Facebook; Facebook is nog niet klaar met ons, zoveel is wel duidelijk.

@

Foto: Wikimedia

Reageer