clear

zoeken

search

Device 6: een game als een boek, een boek als een game

01 december 2013

Of het nu een boek of een game is durf ik niet meteen te zeggen, maar interessant is het in oktober gelanceerde Device 6 zeker. Ik kwam bovenstaande trailer tegen in een artikel van The Atlantic, maar citeer even van Gamer.nl:

Device 6 is een unieke combinatie van literatuur en games. Tekst en puzzels worden op een fijne wijze vergezeld door een verrassend ijzingwekkende sfeer. Meerdere malen zorgt de game voor pijn in het brein, maar het intrigerende verhaal doet je koste wat kost verder spelen.

Als ik klaar ben met mijn huidige boek, dat nogal dik is, ga ik hier misschien ook eens in bladeren. Nieuwe manieren van leesbevordering schreeuwen er nu eenmaal om, om verkend te worden.

Gerelateerd:
Dat boek is nog zieker dan de game!
Skyrim: lezen doe je maar in de bibliotheek!
De toekomst van lezen in het tijdperk van overvloed

@

Reageer