clear

zoeken

search

Presentatie: de Wikipediaan in residentie bij de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief

24 november 2013

Drie weken geleden vond in Utrecht de Wikimedia Conferentie 2013 plaats. Bij Christian kun je een verslag van die dag vinden. Aan dat verslag heb ik weinig toe te voegen, maar de presentatie die Hay Kranen, Tim de Haan en Olaf Janssen die dag gaven verdient nog wel een beetje extra aandacht. Al was het maar om nog eens te benadrukken hoe mooi het is, dat de KB en het Nationaal Archief Hay hebben aangesteld, als ‘Wikipedian in Residence’. Check it out.

Gerelateerd:
Samenwerken met Wikipedia: de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief geven het goede voorbeeld
Wikipedia, deel 414: we komen als geroepen
Niet in een handomdraai: bijdragen aan Wikipedia

@

Reageer