clear

zoeken

search

De ontwikkelingen bij de Zeeuwse Bibliotheek: oud-directeur a.i. Egas Repáraz spreekt

05 november 2013

Afgelopen donderdag schreef ik over de ontwikkelingen bij mijn oude werkgever, de Zeeuwse Bibliotheek, in Ondertussen in Middelburg: bibliotheekvernieuwing als kind van de rekening. Het was een bijdrage die veel reacties opriep, vooral achter de schermen.

De mooiste reactie vind je hierboven. Het verhaal krijgt nu een vervolg in de vorm van een toespraak die de heer Egas Repáraz gisteren gaf tijdens een afscheidsbijeenkomst in Hotel van der Valk in Middelburg. De heer Egas Repáraz had mijn bijdrage ook gelezen en deed me deze synopsis toekomen.

Verder commentaar laat ik achterwege. Ik denk dat de tekst veelzeggend genoeg is.

Je kunt de PDF met de toespraak ook downloaden.

@

Reageer