clear

zoeken

search

#BCM13, omdat kleine conferenties het leukst zijn

24 augustus 2013

Wij noemen het dus gewoon een conferentie. Er zijn nu eenmaal geen regels voor het aantal aanwezigen. Gisteren waren Peter de Kock en Michael Minneboo weer op bezoek in Middelburg en de middag was lang genoeg om ook nog even te wandelen over het Bolwerk en in de omgeving van de oude Schouwburg, maar te kort om alles te bespreken wat we hadden kunnen bespreken. Dan weet je dat een conferentie goed was.

Bedankt mannen!

Gerelateerd:
Op bezoek in Middelburg: Peter de Kock en Michael Minneboo
Video: wandelen in het oude Middelburg met Michael en Peter
Een interview over bloggen met Michael Minneboo

@

2 Reacties

  1. Peter de Kock schreef:

    De tijd ging veel te snel, dat voorop. Toen we na de wandeling terug kwamen in jouw stamhut had ik gewild dat we nog maar op de helft waren van ons samen zijn. En niet veel later zaten we alweer in de trein in plaats van in de stamhut. Net als vorig jaar vond ik het erg leuk van jou over Middelburg te horen. In combinatie met een stadswandeling is dat de beste PR die een stad zich kan wensen. Bedankt Edwin.

  2. Nu je dat zo zegt besef ik dat jullie op een of andere manier interesses van mij aanwakkeren, door alleen maar continu oprechte vragen te stellen. Niet mekken over wat je schrijft, maar vragen wat je ermee bedoelde. Niet focussen op het wandelen, maar steeds vragen wat je ziet of hoort. Dat vind ik wel mooi. Ik doe helemaal nooit stadswandelingen verder 🙂

    Cheers!

Reageer