clear

zoeken

search

Razendsnel bestanden delen met Sharefest

07 juli 2013

Wat moet je nu nog met Sharefest als je al de beschikking hebt over Dropbox, Copy, Skydrive, WeTransfer, het Zeeuwse TwitsShare of een van de vele diensten die hier in het verleden al de revue passeerden?

Nou, dat Sharefest heeft als voordelen dat je je niet hoeft te registreren, geen mailadres van een ontvanger hoeft op te geven en ook al niets hoeft te downloaden of te installeren. Je sleept het bestand dat je wilt delen naar het venster van de toepassing en je krijgt meteen een link. Zolang iemand die link open heeft staan in een browser kan er gedownload worden.

Dat is makkelijk.

Het grootste nadeel? Deze dienst heeft een limiet van 250 Mb per bestand. Met films hoef je dus niet aan te komen. Daar kun je beter Google Drive of een vergelijkbare toepassing voor gebruiken. Sharefest is er voor het snelle anonieme werk, via Peer2Peer.

Een uitgebreidere toelichting is te vinden op TorrentFreak.

@

Reageer