clear

zoeken

search

“Je bent twee biefstukjes die vandaag in de aanbieding zijn”

08 juli 2013

Als je gelooft in de kracht van het verhaal, dan maakt een kleurrijk wagentje met de naam Verhalensupermarkt je nieuwsgierig. Op festival Onderstroom was er dan ook geen verleiding nodig om ons naar binnen te lokken. We kregen te horen dat wij het product waren. DaniĆ«l van den Broeke zag in de een tien eieren, in de ander een potje aarbeienjam. Ik kreeg te horen dat ik twee biefstukjes was, die juist vandaag in de aanbieding waren. Eenmaal binnen kregen we te horen dat er ook nog een rolletje beschuit aan mocht schuiven. Dat was een mevrouw uit Dreischor.

Op Daan Draait een korte toelichting:

In De Verhalensupermarkt kom je te weten hoe het is om als potje pindakaas in de schappen van de supermarkt te staan. Na een vakkundige productanalyse door de vakkenvullers beland je tussen de producten op de plank.

Het werd een mooie, kleine ervaring, zelfs als twee biefstukjes. We waren de Sjaak, dat kan ik je wel vertellen. Dit is een lieve, leuke aanvulling op je evenement, zeker als het om een bibliotheekevenement gaat. Boeken dus maar, die supermarkt!

@

Reageer