clear

zoeken

search

De Casebeschrijving Project Middelburg Dronk op Slideshare

10 juli 2013

De case Middelburg Dronk, die ik eerder dit jaar schreef voor het Handboek Informatiewetenschap van Vakmedianet (voorheen van Kluwer), plaatste ik hier in april in 7 afleveringen. De case is inmiddels ook door de uitgever gepubliceerd (digitaal en als ‘aanvulling 64’ van de losbladige uitgave). Daarom heb ik het artikel nu ook in z’n geheel op Slideshare gezet.

De laatste hoofdstukken zijn eigenlijk al weer aan een update toe. De afgelopen twee maanden zijn we met verschillende mogelijke partners in gesprek gegaan over een opschaling van het project naar een platform dat breder is dan horecageschiedenis alleen, en dat Middelburg ontstijgt. Veel concreets kan ik daar in dit stadium nog niet over zeggen, behalve dan dat de gesprekken serieus zijn en dat de belangstelling oprecht is.

Ik kom er op terug zodra de zekerheid dat toelaat.

@

Reageer