clear

zoeken

search

Geschreven door Lewis Carroll, geïllustreerd door bijna iedereen

10 juni 2013

Ja sorry hoor, maar ik ben dol op Alice in Wonderland. Als ik dat geweldige verhaal weer eens zie opduiken, dan blijf ik altijd even hangen.

Dat geldt zeker voor Alice’s Illustrated Adventures In Wonderland. Daar wordt het verhaal verteld in blogvorm. Dat is niet zo heel bijzonder maar let even op de ondertitel: “Geschreven door Lewis Carroll, geïllustreerd door bijna iedereen”. Dat blog wemelt van de illustraties, die ik lang niet allemaal kende. Prachtig spul, dames en heren, werkelijk prachtig spul.

Gerelateerd:
Alice in New York voor de iPad 
Gelezen: Alice in organisatieland
Zijn wat men ziet

@

5 Reacties

  1. Michael Minneboo schreef:

    Wat een grappig blog inderdaad. Er zitten prachtige illustraties tussen. Een paar maanden geleden heb ik een interessant boek over Carroll gelezen, van Carel Peters, en erover geschreven. (Schaamteloze plug, ik weet het :))

    Moet trouwens wel even wennen aan de frisse layout van je blog Edwin.

  2. Pluggen mag altijd Michael 🙂 Dank voor de reactie. Heb over dat dynamische sjabloon van Blogger ook wel even moeten nadenken, want het deed me aantal dingen verliezen waar ik zelf wel van gecharmeerd was, maar die oneindige scroll en het minder pusherig maken van dingen waar meeste mensen toch niets mee doen, leek me uiteindelijk betere keuzen. Kan altijd nog terugschakelen bovendien…

    1. Michael Minneboo schreef:

      Ach, ik ben ook een ouderwetsche blogger wat dat betreft en denk vaak bij layouts: if it's not broken, don't try to fix it. Mijn layout is sinds 2010 niet meer aangepast: het gaat me vooral om de inhoud en ik draag mijn jasjes het liefste zo lang mogelijk. Zodra mijn template op mobiel niet goed meer werkt, zal ik wel veranderen.

    2. @Michael Daar is niks mis mee denk ik. Als lezer vind ik het sowieso niet belangrijk: daar gaat het mij vooral om volledige feeds in de reader. Doorklikken doe je alleen als je reageert of iets wil opzoeken. Geloof dat ik de lay-out sinds 2005 twee keer heb veranderd. Dat valt ook best mee toch?

    3. Michael Minneboo schreef:

      Ja, dat valt wel mee :). Je hoeft je nog geen zorgen te maken een notoir layoutveranderaar te worden genoemd…

Reageer