clear

zoeken

search

Heerlijke nieuwe bibliotheekwereld

29 maart 2013

Heus, ik had nog willen schrijven over dat artikel ‘Prioriteitstelling- Digitale Bibliotheek onder vuur’ (PDF), in Bibliotheekblad 3. Ik zou dan ongetwijfeld zijn begonnen over de status quo van het moderne bibliotheekwerk en over m’n liefde voor het vak. Ik had vast ook wel een paar regels gewijd aan de vraag waarom sommige mensen niet in willen zien dat liefde zich soms manifesteert als kritiek. Misschien had ik me zelfs wel gewaagd aan politieke verhoudingen en onzichtbare geldverkwisting, wie weet.

Maar het hoeft niet meer. Frank Huysmans was me voor. Hij plaatste gisteren op WareKennis de bijdrage Wil je internetvrijheid? Schrijf een businessplan. Mijn reactie op die bijdrage was daar – en is hier- bijzonder kort: “Dank je wel Frank. Het raakt me dat je de kern zo weet te raken.”

Zachtjes Brave New World neuriënd zoek ik m’n mandje op.

@

Afbeelding: een variant op Yankee Doodle 1776

1 Reactie

  1. Frank Huysmans schreef:

    🙂

Reageer