clear

zoeken

search

Mijn 2012: vierde kwartaal

01 januari 2013

Ondanks het feit dat ik in 2012 minder publiceerde op M.I. dan in de jaren ervoor (het totaal zal uitkomen op ca. 500 bijdragen), fungeert het blogarchief nog steeds als handig hulpmiddel voor het opfrissen van m’n geheugen. Wat hield me bezig, het afgelopen jaar? Was er sprake van stagnatie of van ontwikkeling?

Uit de 77 blogposts van het laatste kwartaal van 2012 maak ik geen selectie. Er gebeurde genoeg, daar niet van, maar ik ben blijkbaar toch gevoelig voor symboliek: ik ben het terugblikken beu. Ik maak nog een uitzondering voor het bovenstaande beeld. Die lieve vrouw, daar op een besneeuwd weiland op de Veluwe, is nog steeds aan mijn zijde. Ook het afgelopen jaar, iedere dag. Over hoogtepunten gesproken.

@

Reageer