clear

zoeken

search

Geavanceerd zoeken met Google, een gratis online training

23 januari 2013

Als je altijd al hebt willen weten hoe handig je bent met de geavanceerde zoekfuncties van Google, dan kun je nu je hart ophalen met de uitdagingen van Googles Advanced Power Searching. Vandaag zijn de eerste zes op de site gezet. Ik probeerde er zelf twee en constateerde dat die goed te doen waren al dacht ik bij de eerste niet direct aan Google Scholar, als hulpmiddel. Uitdaging drie was zelfs makkelijk; daar heb je geen geavanceerde zoekfuncties voor nodig. De officiĆ«le cursus vind ik te veel van het goede, maar de andere uitdagingen ga ik ook nog wel aan, later. Zo’n vingeroefening, van tijd tot tijd, kan geen kwaad tenslotte.

Kom je niet uit de oefenuitdaging in bovenstaande video? Kijk dan ook de video met de oplossing.

Gerelateerd:
Het geavanceerd zoeken voorbij: Google hacking for penetration testers
Geavanceerd zoeken met Google steeds lastiger


@

Reageer