clear

zoeken

search

Freebooksifter: alle gratis eboeken van Amazon verzameld op één pagina

09 januari 2013

Omdat ik geen account heb bij Amazon is de kans dat ik de site FreebookSifter zelf zal gaan gebruiken vrij klein maar ik stel me voor dat er genoeg mensen zijn die wél een account hebben, en belangstelling hebben voor de duizenden gratis eboeken die Amazon in de collectie heeft. Een deel van die gratis boeken is ook te vinden op Gutenberg.org of in één van die andere open bronnen maar Amazon ontsluit ook titels die je daar niet vindt. En zoals Frauenfelder ook al zegt: let vooral op de rubriek ‘Added Today‘. Daar vind je veel boeken die slechts tijdelijk gratis zijn, de echte aanbiedingen dus.

Doe er je voordeel mee!

@

3 Reacties

 1. Anoniem schreef:

  Prima, maar een gratis biografie kom ik bij Amazon niet tegen. Daarvoor moet je toch echt even naar //www.jpvanpraag.nl
  Toelichting
  De als PDF bestand te downloaden biografie van 567 pagina's behandelt leven en werk van J.P. van Praag, de humanist. Van Praag zette zich volgens eigen zeggen in voor de gelijkberechtiging van buitenkerkelijken. Dat op zichzelf is al een studie waard (het humanisme dient, zoals u weet, voor heel andere doeleinden). Ook de vraag wat te denken van de humanistische geheimtaal rechtvaardigt een biografie. De lezer zal zich aan het eind van de biografie verheugen over de geboden inzichten, zich een oordeel kunnen vormen over humanistische organisaties en inzien dat er in het Humanistisch Verbon decennialang volkomen onbegrip heerste over levensbeschouwelijke kwesties als homoseksualiteit. Tevens krijgt de lezer een visie op Van Praag, de gedreven en getergde leider van de humanisten.

 2. Anoniem schreef:

  Waarom zou ik een boek over van praag willen lezen?

 3. Jolanda schreef:

  Hallo,

  Neem eens een kijkje op //boekenland.wordpress.com/ . Hier vind je honderden gratis en legale Nederlandstalige E-books voor tablet, E-reader, smartphone en PC in PDF en Epub formaat!

Reageer