clear

zoeken

search

Video The Power of Introverts een hit

15 december 2012

Gelezen op Mashable:

A hand-drawn YouTube video based on an academic topic with a voice-over by a non-native English speaker isn’t exactly the sort of thing you imagine going viral. (Not unless it was drawn by cats or featured a surprise appearance by PSY.)

Still, less than two weeks after its release, “The Power of Introverts” has racked up an impressive 1 million views on YouTube.

Based on the book Quiet: The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking by Susan Cain, the video is illustrated and narrated by Daniel Widfeldt Lomas, a Swedish-born former student at the New York Film Academy. It’s the first in a series of videos that expounds on Cain’s theories. (The second one just launched and can be found here.)

Dat deze video het goed doet verbaast me niets. Het is een onderwerp waar veel mensen zich in herkennen. De maker is er bovendien in geslaagd om het onderwerp mooi en duidelijk te visualiseren, zonder zich te verliezen in toeters en bellen. Dat is best knap. Dat de voice-over op zeker moment stelt dat het ook mogelijk is om zowel intro- als extravert te zijn vind ik persoonlijk wel geruststellend, je weet zelf.

Je zeven minuten waard, hoe dan ook.

Gerelateerd:
Introverte persoonlijkheden op een extravert podium
Technologie: een zegen voor de introverte mens?
Teamwerk als belemmering voor creativiteit

@

Reageer