clear

zoeken

search

Breaking the Taboo: een documentaire tegen de war on drugs

30 november 2012

Over de zinloosheid en triestheid van the war on drugs heb ik al genoeg geschreven. Ik vind het in ieder geval een goede zaak dat steeds meer Amerikanen, ook beroemde, de waarheid beginnen in te zien.

Op 7 december gaat op YouTube de documentaire Breaking The Taboo in première. De verteller van die film is acteur Morgan Freeman.

Next week, the U.K.’s Sundog Pictures will release its documentary film Breaking The Taboo on YouTube , months before the film is scheduled to air on traditional TV. Breaking the Taboo is a film with a message, opposing the war on drugs, and it features a powerful lineup: The movie is being narrated by Morgan Freeman and features testimony by Bill Clinton as well as Jimmy Carter.

Staat daar nu Jimmy Carter? Jazeker! Die had nog een paar beloftes uit de jaren ’70 in te lossen…

Hoe dan ook: de film is heel de maand december vrij beschikbaar op YouTube en zal pas later op de Amerikaanse televisie worden uitgezonden. Ik ga kijken, jij ook?

Gerelateerd:  
Het gevangenis-industriële complex in Amerika

@

Reageer