clear

zoeken

search

Help Nina en Tiaki Travel aan de KvK Startersprijs 2012

12 oktober 2012

Sinds overbuurvrouw Nina vorig jaar aankondigde samen met een vriendin een eigen reisbureau voor AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland te beginnen, onder de naam Tiaki Travel, klets ik regelmatig met haar over de voor- en nadelen van het ‘kleine ondernemerschap’ en volg ik met belangstelling de ontwikkelingen rondom de website en de activiteiten op Facebook en Twitter. Dat ik hoop dat het bedrijfje succesvol zal worden ligt voor de hand. Zulke dingen gun je buurvrouwen.

Daarom vind ik het super dat Tiaki Travel door de Kamer van Koophandel is genomineerd voor de KvK Startersprijs 2012. Dat is uitstekende PR en levert bij winst ook nog eens een mooi geldbedrag op. Reden genoeg om buuv een beetje te steunen en te wijzen op de mogelijkheid om op haar te stemmen. Je maakt er iemand die je helemaal niet kent heel blij mee, da’s ook wel eens leuk toch?

@

Reageer