clear

zoeken

search

Domweg gelukkig met iOS 6

24 september 2012

Anno 2012 staat de naam Apple staat gelijk aan gekte. Hysterie rondom een nieuwe telefoon die nauwelijks iets nieuws biedt. Uit de pan rijzende beurskoersen. Miljardengevechten met de concurrentie over patenten. Hijgerige berichtgeving over mogelijke nieuwe features.

Het zal allemaal wel.

Volgens mij gaat het maar om twee dingen: tevredenheid en verwennerij. Ik stelde ooit dat ik nog nooit zo tevreden was geweest over een elektronisch apparaat als over m’n eerste iPhone. M’n tweede, de 4S, heeft daar geen verandering in gebracht. Ik heb gewoon niks te zeiken. En heus, ik ben geen ‘Apple fanboy’ die niet open staat voor andere merken. Sterker: ik draag open systemen een warm hart toe. Maar gebruiksgemak in combinatie met een goede performance hebben er voor gezorgd dat mijn interesse voor alternatieven sterk is afgenomen. Zo is het gewoon goed. Ik wil alleen nog maar meer van dit moois.

Ik ren straks niet naar de winkel om de 5 te bemachtigen. Ik wacht weer wel op de volgende, die over een jaar ongetwijfeld ook weer voor gekte zal gaan zorgen. Ik heb uiteraard wel meteen iOS 6 gedownload. Ook daar ben ik gewoon tevreden over. Dat ene fiasco breit Apple vast nog wel recht, daar heeft het bedrijf geld genoeg voor. Ik vind het veel interessanter dat ik telefoontjes nu met een berichtje kan beantwoorden. Met een telefoon moet je niet willen bellen, tenslotte.

Meer over iOS 6 op iPhoneClub en op LifeHacker.

@

Afbeelding: Apple Tips

Reageer