clear

zoeken

search

Terug in de tijd: bloggen op 11 april 2006-2011

11 april 2012

Sinds de start in november 2005 schreef ik meer dan 5700 bijdragen op dit weblog. Ik vind het wel aardig eens wat stof van dat archief te blazen. Beklijfden mijn idee├źn van toen? Welke zaken hielden mij bezig op een bepaalde datum? Doorstonden handige tools de tand des tijds? Vandaag is het 11 april.

2006
Op dinsdag 11 april 2006 verdiepte ik me in ‘de culturele grijpbaarheid’ van jongeren en genoot ik van een mooi lesje voor leraren. Ik vond de jeugd toen een belangrijke doelgroep. Dat vind ik nog steeds, ook al schrijf ik er nog maar zelden over.

2007
Ik maakte toen blijkbaar nog gebruik van de site Giveaway of the day. Daar kijk ik al jaren niet meer naar om. En passant verbaasde ik me over een bizar bibliotheekbericht.

2008
Silence beneath, above and beyond.

2009
Ik dook opnieuw in de staat van de Nederlandse Biblioblogosphere (herinnert u zich deze nog, nog, nog?), genoot van de foto’s van Cartier-Bresson, verbaasde me over Twitterberichten en voorzag het oude blog ZB Digitaal van een nieuw jasje. Soberheid in opmars.

2010
Die zondag werd ik herinnerd aan schoonheid. Gewoon, hier om de hoek. Zeeland is mooi.

2011
Oh ja! Ik smul altijd van nieuws over inlichtingendiensten. Jazeker! Van een goede zoekmachine word ik blij. Nou en of! Architectuur weet me heus wel te boeien. Als het maar bijzonder is.

@

Reageer