clear

zoeken

search

Rolling Words: het rookbare boek van Snoop Dogg

05 april 2012

Artiest Snoop Dogg maakt niet alleen relaxte hiphop; hij is ook een goede verkoper. Zijn ‘merk’ zet hij in ieder geval vaak op originele wijze neer.

Deze keer verrast de beste man ons met een boek. Een rookbaar boek dan ook nog. Snoop is namelijk ook cannabisambassadeur en heeft zijn eigen lijn lange vloei op de markt gebracht. Het boek Rolling Words zet die lijn luister bij. De omslag is gemaakt van papier op basis van hennepzaad, de bladzijden zijn van vloeipapier (met gifvrije inkt) en de rug van het boek kan worden gebruikt om een lucifer mee af te strijken.

Ik zeg: geniaal.

Gerelateerd:
Merkwaardige kunst deel 69: Snoop Dogg in cannabis
Bibliotheken wietvrij!

@

2 Reacties

  1. j.L schreef:

    waar kan je hem kopen !!

  2. Via z'n site wordt er niks aangeboden 
    //snoopdogg-store.sparkart.net/items/all. Dat doet me betwijfelen of het boek wel in de handel komt. Het wordt wel verspreid op een festival lees ik: "
    Limited editions of the book will be distributed at the Coachella Valley Music & Arts Festival in Indio, Calif., this month, according to News One.

    //www.nydailynews.com/life-style/health/snoop-dogg-sells-rolling-words-a-smokable-songbook-made-marijuana-rolling-papers-article-1.1058808#ixzz1rlgiMnhD

Reageer