clear

zoeken

search

Je privacy op Facebook monitoren met Secure.me

01 april 2012

Hecht je aan je privacy en heb je een account bij Facebook? Dan vind je de toepassing Secure.me misschien interessant. Als je derden geen toegang wilt verlenen tot je gegevens op Facebook hoef je er niet aan te beginnen, maar als je daar geen problemen mee hebt (je kunt de toegang later weer intrekken via de pagina ‘App-instellingen‘).

Ik was zelf nieuwsgierig genoeg om een beveiligingsscan uit te voeren en kan melden dat die vrij grondig is. Alicia Eler overdreef niet. Voor de liefhebbers, zal ik maar zeggen.

@

2 Reacties

  1. Daan schreef:

    Huh, je hecht aan privacy maar dan moet je deze app toegang geven tot je gegevens? Weird! 

  2. Dat is wel een beetje tegenstrijdig ja. Ik ga er maar vanuit dat ze niets vreemds met de data zullen doen…hoe dom dat misschien ook is. Overgeleverd zijn we 🙂

Reageer