clear

zoeken

search

Ware kennis: Frank Huysmans de zzp’er

03 maart 2012

Bibliotheekblad schreef op 13 februari: “Het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken (SIOB) bericht op zijn website over een nieuwe verdeling van programma’s onder de programmamanagers en directeur. Frank Huysmans heeft per 1 februari zijn werkzaamheden als programmamanager bij het SIOB beëindigd. Hij blijft er als bijzonder hoogleraar inhoudelijk betrokken bij het onderzoeksprogramma”.

Hoe het precies zit weet ik niet maar in december lanceerde Huysmans een website: Warekennis.nl. Daar leren we dat de enige bijzonder hoogleraar Bibliotheekwetenschap die we hebben zich vanaf nu graag laat inhuren voor onderzoek en advies. Het is maar dat je het weet. Vanaf hier wens ik Frank succes, als grote kleine zelfstandige.

@

2 Reacties

  1. Josje Calff schreef:

    Met alle waardering voor het werk van Frank Huysmans … als je zijn publicatielijst bekijkt èn bedenkt dat hij de ENIGE (bijzondere) hoogleraar Bibliotheekwetenschap is, presteert de 'bibliotheekwetenschap' in Nederland niet indrukwekkend. Is dat erg? 

  2. @72f38be8a3f21b778808faa41b61f7d5 over die vraag heb ik nog niet nagedacht. Weet eerlijk gezegd niet veel over de achtergronden van dat vakgebied in Nederland. Maar reden te meer om het vak beter op de kaart te zetten, lijkt me dan?

Reageer