clear

zoeken

search

Terug in de tijd: bloggen op 14 maart 2006-2011

14 maart 2012

Sinds de start in november 2005 schreef ik meer dan 5600 bijdragen op dit weblog. Ik vind het wel aardig eens wat stof van dat archief te blazen. Beklijfden mijn ideeën van toen? Welke zaken hielden mij bezig op een bepaalde datum? Doorstonden handige tools de tand des tijds? Vandaag is het 14 maart.

2006
Google Mars werd aangekondigd. De dienst bestaat nog steeds maar daar profiteer ik eigenlijk nooit van. Moeder Aarde is al lastig genoeg, vind ik. Over het typen met je ogen heb ik sindsdien niet veel meer vernomen. Over een jaar of vijf zullen we nog wel eens, uhm, kijken.

2007
Door de informatieovervloed ben je soms geneigd te denken dat online archieven volledig zijn. Maak je geen illusies. Toen niet en nu niet. En Pi Dag? Die dag vier ik niet meer. Daar word ik maar raar van.

2008
Oeps. Ik was pissig, vier jaar geleden. Over mensen die veinzen dat ze geïnteresseerd in je zijn. Omgaan met zulke mensen vind ik nog steeds lastig maar ik heb in de afgelopen jaren wel veel geleerd over het domein van het grote nee zeggen en het kleine negeren. In de volksmond ook wel bekend als levenservaring…
Zoals zo vaak verdween mijn boosheid nog sneller dan ‘ie op kwam zetten. In die dagen was ik zo blij als een kind als mijn salaris weer was gestort…en dat het weekend was. Ik danste op US3. Terloops raakte ik ook nog gefascineerd door het marketingstof dat onze atheïstische dominee deed opwaaien. Slimme man.

2009
Offline. Ook wel eens lekker.

2010
Mijn 4000e blogpost. Over het Middelburgse Alcoholbeleid rond 1856. Middelburg Dronk broeide al een beetje, in den knijterd.

2011
Over een schilderij, de economische tol van informatieovervloed en een korte handleiding voor het wissen van je online sporen.

Ik weet niet goed wat ik denken moet van 14 maart. Misschien is het ieder jaar wel zo onbestemd als vandaag. Dat zou goed kunnen.

@

2 Reacties

  1. Remco van Schijndel schreef:

    14 maart is toch echt een officiële feestdag hoor:  //www.officialsteakandblowjobday.com/ (lichtelijk NSFW:-)

Reageer