clear

zoeken

search

Mobiel betalen met PayPal Here

17 maart 2012

PayPal Here ziet er uit als een technologie waar we over vijf jaar al weer hard om moeten lachen. Dat neemt niet weg dat het interessant is dat dit product nu eindelijk een grote impuls krijgt. Emerce schrijft:

Onder de naam PayPal Here brengt de eBay-dochter voor het eerst hardware op de markt om digitaal betaalverkeer mogelijk te maken. Here is vanaf april verkrijgbaar in Amerika, AustraliĆ«, Canada en Hong Kong. Binnenkort worden meer landen bekendgemaakt. Het systeem kan overweg met zowel creditcards en PayPalrekeningen als met de in Nederland gebruikelijke bankkaarten of debitcards. De cardreader is gratis, want ondernemers betalen per gerealiseerde transactie. De commissie daarvoor is 2,7 procent over het transactiebedrag.

Ik ben al blij dat ik geld kan overboeken met behulp van een app maar geen geld meer hoeven pinnen? Dat lijkt me ook wel wat.

@

Reageer