clear

zoeken

search

Ook gebundeld: het toevoegen van content aan Google

06 februari 2012

Over het grote integreren en combineren van onze vrinden uit Mountain View is eigenlijk al genoeg gezegd en geschreven maar de nieuwe pagina ‘Submit your content‘ vind ik nog een vermelding waard. Ik ontdekte die pagina zojuist, toen ik Google wilde laten weten dat ik een pagina graag geïndexeerd zou willen zien, ten koste van een oud exemplaar dat ik vanavond verwijderde. Het adres dat ik daar normaliter voor gebruik bleek opeens niet meer te bestaan. Dat bracht mij er toe te zoeken op ‘add content Google’. Toen belandde ik op de genoemde website.

Niet iedereen zal iets kunnen met deze tip, maar als je online publiceert en je er waarde aan hecht dat de populairste zoekmachine van dit moment jouw content kan vinden, dan doe je er goed aan dit adres aan je favorieten toe te voegen. Trouwens ook als je informatie juist niet geïndexeerd wilt zien. Of het nu gaat om boeken, websites of advertenties: voortaan ben je hier aan het goede adres.

@

Reageer