clear

zoeken

search

Deftig: opvouwbare tablets

06 februari 2012

Inschatten hoe lang het duurt voordat technologie gemeengoed wordt is verduiveld lastig voor een leek. Een jaar of vijf geleden las ik voor het eerst over flexibele, oprolbare schermen. Ik kreeg toen de indruk dat die schermen binnen binnen twee tot drie jaar verkrijg- en betaalbaar zouden zijn voor het ‘grote publiek’. Dat was te voorbarig. Daarom houd ik bij het aanschouwen van dit ontwerp een flinke slag om de arm. Het is toekomstmuziek. Aan de andere kant: soms is de toekomst dichterbij dan je denkt. Reken me er dus niet op af als dit fraaie spulletje over drie jaar wél in de schappen ligt.

Gerelateerd:
In de ban van het ding, vooral van de Readius
Over de kansloosheid van de eReader
Veelbelovende technologie: Sixth Sense
De Thin Video Disc (TVD): een medium voor flinterdunne marketing

@

2 Reacties

  1. SaskiadenOtter schreef:

    Ziet er wel erg leuk uit, zit ik dan met mijn "saaie" iPad….heeft wel meer de vorm van een boek zo.

  2. Nog een paar jaar en dan hebben we die vast gewoon standaard op onze bureau's liggen Sas 🙂

Reageer