clear

zoeken

search

Website: Informatiespecialist.nu

30 januari 2012

Dankzij een artikel in DB maakte ik zojuist kennis met de website Informatiespecialist.nu, die onder meer is bedoeld om het werk van informatiespecialisten te promoten. Met een grijns constateer ik dat ik ook ben opgenomen in een galerij van beroepsvertegenwoordigers.

Maar, uhm, gaat ons vak ook niet over actuele en betrouwbare informatie? De informatiespecialist die verantwoordelijk is voor deze galerij had toch op z’n minst de moeite kunnen nemen te kijken waar ik werk.

-1

@

2 Reacties

 1. Klaas Jan Mollema schreef:

  Hej Edwin,

  De website is nog niet officieel gelounched. Erik van DB was te vroeg. Peter Evers en ondergetekende hebben pas afgelopen week de boel geactualiseerd. Aan de profielen van twitteraars, wordt deze week nog gewerkt.
  We hebben je ooit gevraagd of we je mochten opnemen, maar toen werkte je idd nog elders.

  Wat vind je verder van de website?

 2. Klaas Jan Mollema Hey KJ, dan ben ik dus eigenlijk ook te vroeg geweest met mijn kijkje 🙂 Nu je het zo zegt herinner ik me dit opeens weer 
  //www.edwinmijnsbergen.nl/2010/01/wat-als-er-geen-informatiespecialisten.html. Had ik zelf ook wel even in m'n archieven kunnen neuzen, maar die link was simpelweg alweer weggezakt. In twee jaar tijd komt er toch best wat voorbij…De site is voor de rest prima hoor. Een leuk initiatief, vind ik!

Reageer