clear

zoeken

search

Ook geen 20 meer

30 januari 2012

Als je aangejaagd door nostalgie gaat kijken naar een band die 31 jaar geleden werd opgericht zou je eigenlijk al nattigheid moeten voelen. Je zou dan moeten weten dat je, alle ontkenning ten spijt, een ouwe lul bent geworden.

Gisteren reisden we met een busje en een man of 18 af naar Tilburg, om -onder andere- Suicidal Tendencies nog eens te zien spelen. We waren van 12.00 uur ‘s middags tot 1 uur ‘s nachts onder de pannen.

Ondanks het feit dat ik me niet overgaf aan moshen, diven of slammen, ondanks het feit dat we een bandje of 4 oversloegen door ons terug te trekken in een naburige pub en ondanks het feit dat ik niet meer zoveel biertjes lust als vroeger…voel ik me vandaag alsof er gisteren een vrachtwagencombinatie over me heen is gereden. Mike mag dan ouder zijn en ‘still cyco’, ik ben zelf toch een beetje ingedut ondertussen, en eigenlijk bevalt me dat nog wel ook.

Maar die conditie kan beter. Misschien moest ik maar eens op badminton gaan. Ofzo.

@

8 Reacties

 1. Daan schreef:

  Toch maar weer eens komen oefenen op Pukkelpop dan ๐Ÿ™‚

 2. Hehe, met een paar dames als gezelschap was dat heel wat minder aanslag op het lichaam in ieder geval ๐Ÿ™‚

 3. Remco schreef:

  "Niet zoveel biertjes meer lust als vroeger" . Ja en koeien lusten geen gras. Uhuh

 4. Haha, van Es. Ik heb er gelukkig nadrukkelijk 'biertjes' bij gezet. Over alcohol zal je mij niet snel horen ๐Ÿ™‚

 5. Peter de Kock schreef:

  Zoals ik het lees, heb je je prima vermaakt. Het lijkt me voor zo'n Mike ook best lastig om 31 jaar lang tekeer te gaan op het podium, alsof voor hem de tijd wel stil is blijven staan. Dat moet je volgens mij echt wel in je DNA hebben om dat zo lang vol te houden.

 6. @f0a49a69748032b8e865ab8fb24a654dย Dat heb je goed gelezen hoor ๐Ÿ™‚ Die Mike is inderdaad een verhaal apart. Hij liep nota te bene te hinken maar dan nog stuiterde hij als een jonge prins over dat podium. Respect voor zijn energie!

 7. Ritanila schreef:

  Een jaar of 30 geleden werkte ik in een medische bibliotheek in een ziekenhuis. Een stagiair startte de eerste dag met een bandana om zijn voorhoofd geknoopt met erop de tekst 'suicidal tendencies'. Nu had ik geen probleem met een bandana, oorringetjes, deze band of wat dan ook, maar een bandana met een dergelijke tekst in een ziekenhuis was m.i. niet zo passend.
  De stagiair begreep niets van mijn 'advies' om de bandana toch maar af te laten… het kostte mij nogal wat moeite dit uit te leggen.ย 
  Voor mij heeft de band dus zeker wat te maken met een bibliotheek.
  Rita Niland

 8. @b38a90c6badfaf056b11b9d58e6ef90fย Haha Rita, dat is wel een onverwachte link. Die bandana's verkochten ze gisteren ook nog steeds, zag ik. Die stagiar was er dan wel mooi op tijd bij ๐Ÿ™‚

Reageer